Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
48 pareri

Kit incalzire pardoseala cu fir pentru 6 circuite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1699 lei Lei
Brand
ENGO
Out Of stock
Descriere
Kit control pentru incalzire prin pardoseala pentru 6 circuite standard cu fir. Kit-ul este format din cutia de control Engo, 6 termostate de ambient cu fir si 6 actuatoare termoelectrice.
Unitatea centrala Engo este baza sistemului de control al incalzirii prin pardoseala. Este echipat cu modul incorporat care controleaza sursele de caldura (prin releu fara tensiune) si pompa (230V AC). Permite controlul a 8 zone diferite. Este echipat cu iesiri de tensiune 230V AC pentru actuatoare. Blocurile terminale conectabile asigura conexiuni de cablare rapide si convenabile.Cutia de control este proiectata sa functioneze cu actuatoare de tip NC (normal inchis).
Termostatul Engo Easy230 este un termostat de temperatura cu fir, alimentat la 230V AC. Este utilizat pentru controlul prin cablu al dispozitivelor si sistemelor de incalzire sau racire. Functioneaza prin mentinerea unor conditii confortabile in camera, in conformitate cu temperatura constanta stabilita de utilizator. Pentru o potrivire mai buna, modelul este disponibil in doua culori.
Sigur, fiabil, usor de utilizat.

Actuatorul termoelectric Engo este destinat utilizarii cu sisteme de incalzire prin pardoseala. Poate fi utilizat cu robinete termostatice din distribuitor pentru incalzire prin pardoseala sau cu vane de zona. Permite deschiderea sau inchiderea fluxului de mediu de incalzire intr-o bucla, ceea ce va ofera controlul asupra temperaturii camerei. Coopereaza direct cu termostatul sau indirect prin intermediul unitatii centralei Engo Control Box.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura