Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
47 pareri

Gateway Engo pentru dispozitive Engo Smart

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Brand
ENGO
Out Of stock
Descriere
Gateway universal ZigBee pentru dispozitivele inteligente ENGO este componenta principala necesara pentru a construi un sistem de casa inteligenta bazat pe dispozitive care vor comunica folosind protocolul de transmisie de date ZigBee 3.0.
Gateway-ul colecteaza date de la toti senzorii, termostatele, actuatoarele si alte componente ale sistemului de casa inteligenta conectate la acesta. De asemenea, este responsabil pentru stabilitatea regulilor si a scenariilor create in reteaua ZigBee, chiar si atunci cand nu exista acces temporar la Internet. De aceea, sistemele ZigBee sunt recomandate atunci cand fiabilitatea operationala este importanta si cand doriti sa va asigurati ca un termostat, un releu sau un senzor de deschidere va functiona atunci cand nu exista acces la Internet.
Gateway-ul universal EGATEZB se conecteaza la Internet (router) printr-o retea WiFi de 2,4 GHz.
Gateway-ul este compatibil cu aplicatia Engo Smart / Tuya Smart, unde este posibil sa se realizeze conexiuni intre dispozitivele ZigBee si dispozitivele Wi-Fi (compatibile cu aplicatia) si sa creeze scenarii reciproce.
Trebuie remarcat faptul ca dispozitivele asociate care comunica in standardul ZigBee vor functiona fara acces la Internet.

Caracteristicile produsului:

utilizare si conectare usoara   functionare cu ZigBee 3.0 standard     indicator LED stare functionare    dimensiune compacta     desgin minimalist

Date tehnice:

Alimentare  5V DC mini USB
Comunicare  ZigBee 3.0 2.4GHz si WiFi 2.4GHz
Dimensiuni (mm)  72 x 72 x 21.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura