Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
46 pareri

Controler P.W. Key RK 2006 LPG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Brand
P.W. KEY
Out Of stock
Descriere
Controlerul RK-2006LPG este un dispozitiv conceput pentru reglarea temperaturii centralelor termice cu arzator pe peleti.
Temperatura cazanului este mentinuta la nivelul setat de utilizator prin controlul ventilatorului si alimentatorul de incarcare sau dozatorul cooperand cu alimentatorul intern incorporat (stoker). Regulatorul va permite sa controlati pompa de circulatie a incalzirii centrale si pompa de apa calda menajera. Controlerul are, de asemenea, capacitatea de a aprinde automat combustibilul. Controlerul are o iesire [D] care va permite sa conectati un indicator suplimentar de alarma sau un mecanism de curatare prin modulul UM-1.
Afisajul grafic LCD permite o operare simpla si intuitiva, iar optiunile extinse de programare ale parametrilor regulatorului permit ajustarea precisa a parametrilor de functionare a cazanului la sistemul de incalzire. Sistem adaptiv de control al temperaturii cazanului. Memorie pentru patru tipuri de combustibil. Transmiterea datelor. Serviciu online. Controlerul are o legatura de transmisie a datelor.
Carcasa regulatorului este adaptata la dimensiunile standard de 144 x 96 mm.
Include:
- Senzor de temperatura cazan CT-1 (cablu de 2,5 m)
- Senzor de temperatura alimentator CT-2 (cablu de 2,5 m)
- Senzor de temperatura ACM CT-4 (cablu de 5m)
Pentru o functionare corecta, regulatorul necesita echipamente suplimentare:
- Fotodetector de flacara FD-1 sau senzor de temperatura a gazelor de evacuare pana la 450 C (sau camera de ardere) PT-1000
- modul pentru controlul alimentatorului intern UM-1
- modul pentru controlul mecanismului de curatare UM-1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura