Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.84
5 stars: Exceptional
45 pareri

Controler centrala peleti Key RK 2006 SPGM + MZM2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1899 lei Lei
Brand
P.W. KEY
Out Of stock
Descriere
Controlerul P.W. Key RK-2006SPGM este un dispozitiv conceput pentru a controla temperatura cazanelor echipate cu arzator de peleti.
Temperatura cazanului este mentinuta la nivelul stabilit de utilizator prin controlul ventilatorului si a alimentatorului de incarcare, cooperand cu alimentatorul intern incorporat (stoker).
Controlerul permite controlul pompei de incalzire centrala, a pompei de pardoseala (cu vana de amestec) si a pompei de apa calda menajera. De asemenea, controlerul poate aprinde automat combustibilul (prin senzor foto sau senzor temperatura gaze arse).
Afisajul grafic cu LCD permite o operare simpla si intuitiva. Posibilitatile bogate de programare a parametrilor controlerului permit reglarea precisa a parametrilor de functionare a cazanului al sistemului de incalzire. Controlerul are intrare pentru comutator bi-metal STB - protectie impotriva supraincalzirii independent de electronica cazanului .
Pentru a asigura un control mai precis al temperaturii incaperilor incalzite, controlerul a fost echipat cu o intrare care permite conectarea oricarui termostat de camera cu iesire de contact.
Controlerul poate memora setari pentru patru tipuri diferite de combustibil, dintre care si lemn (in acest caz va dezactiva alimentatorul si aprinzatorul). Totodata are si mod de trecere automata pe peleti dupa arderea lemnului din cazan.

Controlerul poate fi cotrolat de la distanta prin internet dupa conectarea la modul internet.

Sarcina maxima iesire: 460W (2A/230V)

Este echipat cu:

- senzor temperatura cazan - CT-1
- senzor temperatura arzator - CT-2
- senzor temperatura boiler ACM - CT-4
- senzor temperatura vana amestec - CT-2
- senzor temperatura exterioara - CZ-1

Echipamente optionale:

- senzor foto FD-1 sau senzor temperatura gaze arse PT-1000
- comutator bi-metalic de protectie supraincalzire STB
- regulator temperatura de camera RT-208G
- modul internet pentru control de la distanta UMI-2NW
- rezistenta aprindere peleti metalic sau ceramic

Controlerul este incorporat intr-o carcasa metalica (cod MZM2) care se poate monta atat pe perete cat si pe cazan, are meniu pe limba engleza si manual de utilizare pe limba romana!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura