Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
46 pareri

Modul de extensie Centra Bord 100 (pentru controler Brager)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1149 lei Lei
Brand
BRAGER
Out Of stock
Descriere
Modulul de extensie Centra Bord 100 face posibila cresterea functionalitatii automatizarii cazanului Brager controlul a doua circuite suplimentare de incalzire (control 2 vane de amestec si 2 pompe de circulatie - fiecare cu intrare termostat de camera).

Un singur modul va permite sa controlati functionarea a doua circuite de incalzire actionate de: vane de amestec, pompe de circulatie si termostate de camera.
Modulul este detectat automat imediat dupa conectarea la dispozitivele BRAGER selectate, iar configurarea sa completa este posibila de la nivelul de automatizare a cazanului.
In plus, parametrii de baza de functionare pot fi modificati atat prin internet (daca este conectat la un modul internet), cat si prin utilizarea panourilor din casa.
Sistemele automate ale cazanului permit conectarea simultana a pana la doua module CENTRA BORD 100, ceea ce permite controlul simultan a patru circuite de incalzire suplimentare.
Un avantaj important al modulului este acela de a avea o functie suplimentara a portului de expansiune pentru dispozitivele BRAGER, permitand conectarea simultana a dispozitivelor suplimentare care functioneaza in reteaua BRAGER.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura