Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Solutii ecologice de incalzire

Membru Bizoo de 10 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
47 pareri

Regulator tiraj Smartflow

0 stars: 0.00 din 0 pareri

999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Regulatorul Smartflow este un capac de fum (sau un capac de cos de fum), folosit pentru cosuri de orice forma si sectiune transversala. Este un fel de "acoperis" pentru cosul de fum, capatul cosului pentru a preveni inversarea tirajului.

Regulatoarele de cosuri Smartflow sunt aplicabile pentru multe tipuri de hornuri - indiferent de tipul cazanului, cu exceptia cazanului de condensare. Aplicam cu succes la captuseli de cos la conductele de ventilatie. Regulatorul Smartflow este independent de influenta conditiilor externe si optimizeaza volumul de aer si de gaze arse prin cosul de fum.

Designul unic al Controlerului Smartflow il face aplicabil atat in canalele standard de cos de fum, conectate la cazanele de incalzire, cat si cu cablurile conectate la semineele casnice. Poate fi folosit in case particulare, dar este si extrem de eficient in cooperarea cu cazanele industriale. Indiferent daca aveti un mic restaurant sau o brutarie mare - Smartflow este solutia pentru dvs.

In plus, controlerul Smartflow poate fi utilizat ca si priza pentru canalele de ventilatie. Capacele de fum Smartflow le protejeaza de schimbarea conditiilor meteorologice si impiedica recircularea aerului incalzit sau racit in incapere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura